Prijavljeni uporabniki so deležni številnih ugodnosti. Prijavite se!
Košarica je prazna   

Postopek prednaročila

Prednaročilo je nakup igre, ki bo izšla v bližnji prihodnosti, z njim pa si zagotovite izvod igre še pred uradnim izidom.


1. Izbira izdelka
Izdelek, ki ga želite kupiti dodatje v košarico s klikom na ustrezno ikono. Izdelki so razvrščeni po kategorijah, poiščete jih lahko tudi s pomočjo iskalca.

2. Košarica
Pri prednaročilu v košarico ni možno dodati iger, ki so že na voljo, temveč samo prednaročila. V kolikor želite še kakšen izdelek iz naše ponudbe, ki je že na voljo, opravite nakup posebej. V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. Ko z dodajanjem zaključite, lahko nadaljujete z nakupovanjem, ali zaključite nakup. V prvem primeru, se bodo izdelki v košarici shranili za kasnejši nakup. Izdelke v košarici lahko tudi poljubno brišete (z gumbom ) oz. spreminjate količino (vnos željene količine v okence z imenom količina in potrditev le-te s klikom na link "Ste spremenili količine? osveži podatke!"). Ko ste dokončno oblikovali svoje naročilo se s s klikom na gumb "Zaključi nakup" pomaknete na korak številka 3.

3. Prijava kupca
Če ste registrirani uporabnik, vpišite svoje uporabniško ime in geslo v za to namenjeni polji. Neregistrirani uporabniki izpolnjujejo spodnji obrazec, kjer so polja označena z zeleno barvo obezna.

4. Naslov naročnika
Preglejte, če je naslov naročnika pravilen. Če pošiljate izdelek nekomu za darilo, lahko naslov prejemnika blaga spremenite. V tem primeru bo račun poslan naročniku, blago pa naslovniku.

5. Plačilo in dostava

Plačilo
Plačilo je možno z kreditnimi karticami Eurocard/Mastercard, Visa ali s plačilom po UPN-ju (univerzalni plačilni nalog), s katerim lahko plačate preko spletne banke, ali bankah ter poštah v Sloveniji. V kolikor se boste poslužili plačila preko UPN naloga, morate prednaročilo plačati v roku 2 dneh (48 ur), drugače se bo vaše prednaročilo preklicalo. Ko bomo plačilo prejeli, vas bomo o tem tudi obvestili po e-pošti.

Dostava
Možna je dostava preko Pošte Slovenije. Naročeno blago bo na vaš naslov na dan uradnega izida. Če se bo dalo naročilo dvigniti ali poslati že prej, boste o tem obveščeni po e-pošti. Če iz kakršnegakoli razloga izdelek ne bo voljo na dan izida, boste o tem prav tako obveščeni po e-pošti. Pridržujemo si pravico do zamude pri dobavi, če se uradni izid igre prestavi ali nam dobavitelj pravočasno ne dobavi izdelka. V tem primeru boste o spremembi pravočasno obveščeni po e-pošti in lahko v skladu z ZVP odstopite od pogodbe. Preden kliknete na gumb za zaključek nakupovanja, še enkrat preverite, če je seznam naročenih izdelkov pravilen. Po uspešni avtorizaciji, se vam bo prikazala stran s potrditvijo, da je bil nakup sprejet.

6. Preklic, vračilo ali reklamacija

Preklic prednaročila
Če ste prednaročilo že plačali, pa ga želite preklicati, morate to storiti vsaj 5 dni pred uradnim izidom. V primeru, da ste preklic opravili pravočasno, se zavezujemo, da vam bomo denar v čimkrajšem času, najkasneje v tridesetih dneh nakazali na vaš bančni račun.

Vračila blaga
V primeru, da ste blago že prejeli in od pogodbe odstopili, morate blago nepoškodovano in v enaki količini poslati podjetju v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Vračilo lahko pošljete po pošti ali osebno prinesete na sedež podjetja Colby d.o.o.. Odstop od pogodbe ni mogoč, če ste že odprli varnostni pečat (ZVP 43. č člen). Za odprtje varnostnega pečata se šteje pretrganje ovojne folije ali uničenje varnostne nalepke pri serijski številki.

Odstop od pogodbe
V skladu s 43. členom zakona o varstvu potrošnikov, lahko v 14 dneh od prejetja pošiljke izdelek vrnete brez obrazložitve svojega dejanja. V takem primeru se zavezujemo, da bomo v najkrajšem možnem času kupcu vrnili denar za prejeto plačilo. V primeru vračila bomo denar najkasneje v tridesetih dneh nakazali na vaš bančni račun. Blago morate vrniti v originalni embalaži na lastne stroške.

Trudimo se slediti datumom uradnih izidov. Pridržujemo pa si pravico do zamude pri dobavi, če se uradni izid igre prestavi ali nam dobavitelj pravočasno ne dobavi izdelka. V tem primeru boste o spremembi pravočasno obveščeni po e-pošti in lahko v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov odstopite od pogodbe.

V primeru, da ponudnik iz kakršnegakoli razloga odstopi od pogodbe, vrne kupcu celotno kupnino na bančni račun.